Solar software

Solar software ontwikkeld geavanceerde toepassingen die geheel aan uw wensen zijn aan te passen. Een belangrijk deel van die toepassing is gratis en uw gegevens zijn veilig opgeborgen in het bestand van Solar software. Ook bouwt Solar software toepassingen voor u of uw vereniging, en die zijn, indien in algemeen belang, zelfs gratis. We hebben daarom ook veel aan uw ideeŽn en response op de site.

Offline

Helaas treft u de site op dit moment niet online aan. Dat is zelden, maar het komt voor. Natuurlijk maken we regelmatig een backup van alle gegevens en de offline tijd is dan nihil of minstens zeer kort. Vanwege de snel opvolgende ontwikkelingen zullen er ook korte service tijden worden ingelast. Ook dan is de site offline, alhoewel dit steeds minder vaak voorkomt. En naast dit alles kan het ook voorkomen dat de site niet doet wat er van wordt verwacht. Om gegevens verlies te voorkomen wordt dan de site tijdelijk offline gebracht om het euvel te repareren.

Excuses

Natuurlijk zal Solar software het probleem zo snel mogelijk verhelpen of het geplande onderhoud afronden. Het is geen enkel probleem om de urgentie ervan te bespoedigen door Solar software op de hoogte te brengen. Dit mag zelfs indien u alleen van de gratis software gebruikt. Excuses voor het tijdelijk ongemak en we zullen de toepassingen zo snel mogelijk weer online hebben.